Igazi klasszikus - rántott csirkemellfilé zöldfűszerbe forgatva

Nem lehet megunni a rántott husit. Kevés változtatással a megszokottól eltérő ízélményben lehet részünk. Tálalhatjuk rizzsel, bulgurral, sült krumplival, ki mivel szereti.

Hozzávalók:

- 50 dkg csirkemellfilé

- 15 dkg liszt

- 3 tojás

- 20 dkg zsemlemorzsa

- 2 ek. durvára vágott kakukkfű

- 1 ek. durvára vágott rozmaring

- 1 ek. apróra vágott petrezselyem

- olaj

A hússzeleteket kicsit klopfoljuk ki, majd sózzuk meg.

Verjük fel a tojásokat egy tányérban, egy másikba tegyük a lisztet, a harmadikba pedig a fűszerekkel elkevert morzsát. Hempergessük meg a húsokat a lisztben, a tojásban, végül a morzsában.

Forró olajban süssük aranysárgára.

csirkemell_zoldfuszeres_panirban.jpg

További érdekességek itt.