Falatom

2018.júl.14.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Gárdonyi-pisztráng

Ki ne ismerné Gárdonyi Géza nevét, az Egri csillagok szerzőjét. A híres író nagyon szerette a borokat és a halételeket. Lássuk hogyan készül kedvenc pisztrángja. Hozzávalók: 4 db konyhakész pisztráng (nagyjából 350-400 g-os) 500 ml fehérbor 1 evőkanál liszt 150 ml…

Tovább

A nyár elengedhetetlen fogása: a csirkenyárs

A nyár elengedhetetlen mozzanata a grillezés és a sütögetés egy hangulatos tábortűz mellett. És ennek elengedhetetlen fogása a nyárs. Egy csirkés, zöldséges nyársnak ott a helye a grillen. Hozzávalók: 600 g csirkemellfilé 2 db piros kaliforniai paprika 2 db sárga paprika 1…

Tovább
süti beállítások módosítása