Falatom

2018.nov.10.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Mindenki kedvence, a finom ropogós, megunhatatlan Stangli

Nincs finomabb a hagyományos, friss langyos stanglinál. Készíts minél több ízűt, hogy mindenkinek a kedvére tegyél. Mákosat, köménymagosat, sajtosat, szezámmagosat, sok magvasat. Hűvös időben, nincs is annál jobb, mint stanglit ropogtatni, filmnézés közben.Hozzávalók:1 dl…

Tovább

A különleges Marinált retek

A retek nagyon jó étvágynövelő, önmagában fogyasztva is nagyon kellemes, de egy kis sóval meghintve, vajjal megkent kenyéren kínálva az igazi. A retek igen sokrétűen felhasználható, hiszen a gumón kívül a reteklevelet és a retek csíráját is érdemes felhasználni. A friss…

Tovább

Bazsalikomos fetasajttal töltött csirkemell

Jól esik a lelkünknek borúsabb napokon, kicsit vissza idézni a nyáriasabb ízeket. Ez a recept tökéletes választás, ha kicsit vissza szeretnénk pörgetni az időt.Hozzávalók: 2-3 nagyobb db csirkemell filé 30 dkg szeletelt bacon 30 dkg feta sajt só frissen őrölt fehér bors 1…

Tovább
süti beállítások módosítása