Falatom

2019.jún.08.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Vajpuha-ízes sertéstarja

Nagyon sokat számít, hogy a húsokat milyen pácban érleljük. A sertéshez nagyon passzol a fokhagyma, bírja az erős fűszerezést, és a paradicsommal kicsit lágyítunk rajta. Akár grillen, tárcsán, vagy sütőben is elkészítheted ezt a mennyei szaftos, ízes, vaj puha…

Tovább

Diétás, Szezámmagos almaropogós

Aki épp a strandszezonra hozza formába az alakját, azért megengedhet néha egy kis nassolni valót is magának, mert azért azt valljuk be, kell a léleknek néha egy kis finomság. Ez a recept diétás, még is édes az almától, viszont ropogós is egyben. A szezámmagok…

Tovább

Pár perces Kapor leves

Ez a leves pofonegyszerű, és villámgyorsan elkészíthető. Forró, meleg nyári napokra kifejezetten ajánlom hidegen. Hűsítő hatású, savanykás, szomjoltó, és még krémes is.   Hozzávalók:   2 csokor kapor (friss) 1 evőkanál vaj 1 evőkanál búzaliszt 800 ml víz 1 dl…

Tovább
süti beállítások módosítása