Falatom

2018.máj.26.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Hagyományos gulyásleves

Hagyományosan elkészített gulyás a vasárnapi asztalra. Gazdagon, csípősen, háziasan, finoman, egyszerűen! Hozzávalók: 50 dkg marhalábszár vagy marhanyak vagy marha lapocka 2 ek sertészsír 3 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kis paradicsom 1 teáskanál őrölt kömény 1…

Tovább

A megunhatatlan eperkrémleves

Egy igazán könnyű és finom leves klasszikusan elkészítve. A szezon legfinomabb gyümölcséből gyorsan egy igazán jóízű krémleves készíthető, lehűtve, tejszínhabbal a tetején tökéletes választás egy forró nyári napon.   Hozzávalók: 70dkg eper 1,5 ek méz 1,5…

Tovább

Frittata paradicsommal, szalonnával és spenóttal

Gyors és egyszerű finomság az asztalra. Könnyed tojásos étel, friss koktélparadicsommal és spenóttal, de ízlés szerint lehet bele rakni szalonnát, húst és bármilyen zöldséget. Hozzávalók: 20 dkg bacon 20 dkg vöröshagyma 10 dkg koktélparadicsom 15 dkg spenót 8…

Tovább
süti beállítások módosítása