Falatom

2018.aug.11.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Szürkemarha húsleves gazdagon

Egy igazi tartalmas leves, hússal, zöldségekkel és tésztával. Akár a hétköznapokra, a vasárnapi asztalra, de az ünnepek során is meg állja a helyét! És még elkészíteni sem nehéz! Hozzávalók: 30 dkg marhacomb 5 db petrezselyemgyökér  fél zeller 5 db sárgarépa 1 db…

Tovább

Kakukkfüves kacsacomb

A kacsának ínycsiklandozó húsa van, de ezzel együtt nehéz tökéletesre készíteni. De nem kell elrettenni, egy fűszeres sült kacsacomb tökéletes lehet a vasárnapi asztalra! Hozzávalók: 5-6 darab kacsacomb 2 ág kakukkfű 4 gerezd fokhagyma 1 vöröshagyma só Elkészítés: A…

Tovább

Morzsasüti őszibarackkal

Még mindig a nyár gyümölcseivel készítünk nagyon finom, nagyon egyszerű süteményeket. A csodás őszibarackból most egy gyorsan elkészíthető morzsasütit sütünk, ami nagyszerű vendégváró is lehet, ha nincs időnk többre! Hozzávalók: 750 g őszibarack 250 g liszt 150 g…

Tovább
süti beállítások módosítása