Falatom

2018.nov.03.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Házi pisztáciás birsalmasajt

A nyakunkon a birsalma szezon. Eddig a hagyományos receptet készítettem mindig el, de idén belevágok, és pisztáciásan fogom elkészíteni. A birsalma, ásványi anyagokban nagyon gazdag és elkészítés szempontjából is nagyon sokoldalú gyümölcs. Készülhet belőle lekvár, leves,…

Tovább

Leveles tésztában sült szűzpecsenye, márványsajtos öntettel és friss salátával

A hétvégi asztal különlegessége lehet ez a leveles tésztába burkolt szűzpecsenye. A tészta ropogósságot ad az ételnek, a saláta frissességet és az öntettel egyszerűen Isteni lesz. Vásároljatok be hozzá mihamarabb!Hozzávalók: 70 dkg sertésszűz 1 dl napraforgó olaj 1 csomag…

Tovább

Az elfelejtett kaszinótojás

A kaszinótojás egy igazi klasszikus, gyors vendégváró étel, viszont igen ritkán készítünk manapság. Pedig variálhatjuk nagyon sok módon, mivel a saját ízlésünkre formálhatjuk a fűszerezést. Kaporra, kakukkfűvel, fűszerpaprikával, kapribogyóval, akár extra csípősen,…

Tovább
süti beállítások módosítása