Falatom

2019.aug.24.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Húsmentes vörös lencse pogácsa

A vörös lencse egy csodálatos alapanyag, de kevesen főznek vele. Első és egyik legnagyobb előnye a vörös lencsének, hogy nincs rajta a héja. Többek között ezért drágább, ám emiatt azok is nyugodtan fogyaszthatják, akiket rendszeresen kínos helyzetbe hoz a hüvelyesek fogyasztása. A hüvelyesek nagyon…

Tovább

Tejfölös banán fagylalt

Tejföllel még nem készítettem itthon házi fagylaltot, de a banánnak az édességéből, vesz el, krémes és egyben enyhén savanykás is lesz a desszertünk. Mindenképp ajánlom, hisz villámgyors, kevés alapanyag kell hozzá és egyszerű receptről van szó. Ha esetleg van otthon fagylaltgépünk, akkor még…

Tovább

Finn sárgabarackos lepény

Ennek a süteménynek pofonegyszerű az elkészítése, gyors, összekeverős, de a végeredmény még is mindenkit levesz a lábáról. Próbáljunk minél érettebb barackokat választani, de aki savanykásabb ízt szeretne elérni, készítse nem túl érettből.   Hozzávalók:         500 g sárgabarack 250 ml…

Tovább
süti beállítások módosítása