Falatom

2019.nov.09.
Írta: Falatom Szólj hozzá!

Magyaros gombócleves, libakolbásszal

Nincs is jobb, egy forró, bőséges, laktató, magyaros levesnél. A burgonyagombóc egy klasszikus levesbetétnek számít, de nálunk itthon mindig mindenkit levesz a lábáról. A gyerekek- felnőttek egyaránt imádják, és ezután az egytálétel után, bőven elég egy adag palacsintát sütnöm. Igazi vasárnapi…

Tovább

Hokkaidos gyümölcskenyér

Sokan óckodnak a répás-sütőtökös süteményektől, viszont nagyon is jól passzolnak az édességük miatt, a desszertekhez. A japán hokkaido tök, kevésbé ismert viszont, érdemes kipróbálni, ugyanis intenzív édes ízével igazán különleges élményt nyújt. Kerek, sötétzöld vagy narancssárga héjú lehet. Ősszel…

Tovább

Füstölt lazacos sült avokádó, tojással

Készítsünk mennyei, guszta reggelit, csupán 20 perc alatt. Az avokádó nagyon sokoldalú, sokféleképpen felhasználható a konyhában, viszont kevesen készítenek belőle, finomabbnál finomabb ételeket, pedig 20 különböző vitamin, és ásványi anyag található benne. Jót tesz a szívnek, a szem egészségének és…

Tovább
süti beállítások módosítása