Csirkeszárny kólás pácban

Nem gondoltam volna, hogy a kóla ilyen sok mindenhez jó. Számos praktikát olvastam már, hogy többek között jó ablaktisztító, leszedi a rozsdát, eltávolítja a foltot. Süteményt is ettem már, ami belőle készült, de hogy húshoz is jó, sőt isteni.....ezen nagyon meglepődtem.

Hozzávalók:

- 40 dkg csirkeszárny

- 1 fej vöröshagyma

- 6 dl kóla

- 2 dl barbecue-szósz

A szárnyakat tegyük egy hőálló tálba, szórjuk meg az apróra vágott hagymával. Keverjük el a barbecue-szószt a kólával, öntsük a szárnyakra és dörzsöljük át vele, hogy minden hova jusson.

160 fokra előmelegített sütőben 1-1,5 óra alatt süssük készre. Közben ne felejtsük el néhányszor meglocsolni a szósszal a szárnyakat.

csirkeszarny.jpg

További recepteket itt olvashatsz.