Sült tarja sörös-mustáros páccal
Pikáns, különleges húsétel. Tartalmas ebéd az egész család számára! Ajánlom azoknak, akik fel akarják dobni az egyszerű sült tarját egy kis különlegességgel.
Hozzávalók:
80 dkg filézett sertéstarja
2 dl világos sör
4 gerezd fokhagyma
2 dl mustár
1 evőkanál Worcester-szósz
1 csokor petrezselyem
só,bors
Elkészítés:
A mustárt összekeverjük a Worcester szósszal. A tarját felszeleteljük, kiklopfoljuk és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük őket a mustáros páccal és megszórjuk a karikára vágott fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel. Zárható edénybe rakjuk a húsokat és a végén ráöntjük a sört, egy éjszakán keresztül állni hagyjuk a hűtőben. Másnap már csak meg kell őket grillezni. Tálalható vegyes zöldségsalátával, hasábburgonyával, sült zöldségekkel.
További receptek itt.