Sült tarja sörös-mustáros páccal

Pikáns, különleges húsétel. Tartalmas ebéd az egész család számára! Ajánlom azoknak, akik fel akarják dobni az egyszerű sült tarját egy kis különlegességgel.

Hozzávalók:

80 dkg filézett sertéstarja

2 dl világos sör

4 gerezd fokhagyma

2 dl mustár

1 evőkanál Worcester-szósz

1 csokor petrezselyem

só,bors

Elkészítés:

A mustárt összekeverjük a Worcester szósszal. A tarját felszeleteljük, kiklopfoljuk és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük őket a mustáros páccal és megszórjuk a karikára vágott fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel. Zárható edénybe rakjuk a húsokat és a végén ráöntjük a sört, egy éjszakán keresztül állni hagyjuk a hűtőben. Másnap már csak meg kell őket grillezni. Tálalható vegyes zöldségsalátával, hasábburgonyával, sült zöldségekkel.

tarja1.jpg

További receptek itt.