Gyors avokádós kukoricasaláta
Itt a jó idő, napsütés, élvezzük ki minden percét. Ez a könnyed saláta recept nagyon gyorsan elkészíthető és kiváló köretként frissen sültek mellé, vagy önmagában is megállja a helyét.
Hozzávalók:
2 konzerv kukorica- és vörös bab keverék
20 dkg koktélparadicsom
1 érett nagyobb avokádó
1 kisebb lila hagyma
1 marék koriander zöld
1 lime leve
2 evőkanál olívaolaj
só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A megmosott paradicsomot, a megtisztított avokádót és a lila hagymát és a koriander zöldet felaprítjuk. Egy tálban, elvegyítjük a kukorica és vörös bab keverékkel, majd a lime levével és az olívaolajjal ízesítjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tálalás előtt 1-2 órát pihentetjük.