Gyors avokádós kukoricasaláta

Itt a jó idő, napsütés, élvezzük ki minden percét. Ez a könnyed saláta recept nagyon gyorsan elkészíthető és kiváló köretként frissen sültek mellé, vagy önmagában is megállja a helyét.


Hozzávalók:

2 konzerv kukorica- és vörös bab keverék

20 dkg koktélparadicsom

1 érett nagyobb avokádó

1 kisebb lila hagyma

1 marék koriander zöld

1 lime leve

2 evőkanál olívaolaj

só, bors ízlés szerint

 

Elkészítés:

A megmosott paradicsomot, a megtisztított avokádót és a lila hagymát és a koriander zöldet felaprítjuk. Egy tálban, elvegyítjük a kukorica és vörös bab keverékkel, majd a lime levével és az olívaolajjal ízesítjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tálalás előtt 1-2 órát pihentetjük.

avokados_kukoricasalata_46da2b2fd608e7ddfed5b686f19abe13.jpg