Étcsokis borzas tökmag

Ehhez a recepthez nincs szükség rengeteg hozzávalóra. Csoki, méz, tökmag és már készen is van egy finom és egészséges nassolnivaló. Íme a recept.

Hozzávalók:

- hántolt tökmag

- 2 tábla jó minőségű étcsokoládé

- 4-5 evőkanál méz

Elkészítés:

A tökmagot beletesszük egy serpenyőbe és ráöntjük a mézet. Kicsit hagyjuk, hogy átjárja a tökmagot az édes íz. Kivajazott tányérra kupacokat teszünk és kihűtjük őket. 

A csokoládét kockákra tördeljük és gőz felett megolvasztjuk. Még forrón a mézes tökmagra csorgatjuk. Hűtőbe tesszük és úgy tartjuk egészen addig, amíg megdermed teljesen a csokiréteg.

tokmag_golyo.JPG

 További receptek itt.