Sajt és bacon eggyé olvadva

Sajtos, baconos sütemény, ahogy még nem láttuk. Lágy, puha tészta, roppanós sajt. Fűszerezhetjük ízlés szerint borssal, köménnyel, snidliggel, ki mit szeret. 

Hozzávalók:

- 37 dkg liszt

- 1 csomag sütőpor

- 20 dkg reszelt sajt

- 6 szelet bacon

- 3,7 dl kefir

- fűszerek ízlés szerint - bors, őrölt kömény, snidling, kurkuma, oregano stb.

A lisztet, a sütőport, a 14 dkg reszelt sajtot, az apróra vágott bacont, a fűszereket és a kefirt keverjük jól el, majd kanalazzuk kivajazott muffin formákba.

A tetejét szórjuk meg a maradék sajttal és 200 fokra előmelegített sütőben süssük szép pirosra.

bacon_sajt_suti.jpg

További receptek itt.